Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ани Цолова очаква второ дете?

отпечатай новината

08.06.2010 18:15 | Видян 9542 пъти

Ани Цолова очаква второ дете?

Злостните подмятания по адрес на килограмите на Ани Цолова из коридорите на Би Ти Ви скоро май ще секнат. Според близки до телевизионерката тя очаква бебе, което е и причината да пълнее сякаш от въздуха.

Наскоро Ани била засечена в Първа АГ болница „Света София” заедно със съпруга си оператора Васил Мичев и брат си Стоян, който се подвизава като репортер в същата медиа. Коментира се, че водещата е в началните месеци на бремеността. Тя била решила да запази детето в отчаян опит да спаси брака си, тъй като съпругът й по-често осъмвал в кварталните кръчми, отколкото в брачните постели.

Както знаем близо шест месеца Цолова отсъства от екран, когато роди първото си дете. Тя обаче се възстанови изключително бързо и зае стола до напусналия вече Бареков с гръм и трясък. Сега обаче, както изглежда, я очаква по-голямо изпитание, защото трупнатите килца вече й личат. Дано само когато дойде време за щастливото събитие, вместо да привърже съпруга си към нея и детето, не го стресира още повече с външния си вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !