Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Близки окрали парите за Гого

отпечатай новината

13.06.2010 09:00 | Видян 6486 пъти | Гласували 1

Близки окрали парите за Гого

Певецът от месеци се бори с коварната болест латерална миотрофична склероза. Той отправи отчаян апел във Фейсбук, че се нуждае спешно от 50 хиляди лева за лечение, за да се справи с болестта, която сполетява 1 на 33 000 души.
Зовът за помощ на певеца от Тоника беше разпространен своевременно от медиите. Организирана беше цяла кампания в негова полза, в която се включиха не само журналистите, но и известни личности от всички области.
За лечението му средства се събираха в цяла България, а дарителски SMS-и пращаха дори и бабите със 120 лв. пенсия.
В края на април се разтръби от различни говорители, че в помощ на Гого са събрани 225 000 лв.

Двамата току-що бяха кацнали от Израел. Тя ни даде номера на човек, който движи финансовите въпроси, понеже по обясними причини нито тя, нито пък съпругът й са в състояние да сторят това. Вероятно нямат и сили да се занимават с подобни дела.
Информираният човек се оказа строителният предприемач Георги Манев. Той ни обясни, че в сметката на Гого всъщност постъпили едва 90 000 лв., от които на всичкото отгоре трябвало да се пести.
По тази причина вместо на музиканта да бъдат присъдени стволови клетки в Москва, както му било препоръчано при преглед в Белгия, той решил да се подложи на експериментално лечение в Израел. Рискувал много, но по чудо еврейският метод дал резултат.
Причината за отказа от вариант А била цената на процедурата в Русия от 50 000 лв. Странна причина с оглед на обявените за събрани и дори на реално постъпилите средства.

„Гого прецени, че няма смисъл да му бъдат присаждани стволови клетки. За щастие лечението в Израел даде резултат и спря развитието на болестта. В момента в сметката му има останали пари от SMS-и, но не знам колко са те. Постъпват и допълнително средства от анонимни дарители“, обясни Манев.
Така никой не може да каже къде изчезнаха едни стотина, а може и бая отгоре, бона.
Вариантите са два – или някой се прави на тежкар за чужда сметка и лъже за точната събрана сума. Или по-страшното: близък до Гого може да се е възползвал от безпомощното състояние на музиканта и да е бръкнал в целевата сметка като в каца с мед за собствена облага.
Все пак парите се събират от различни източници и пътят им от касите на концертите, бюрата на sms-посредници, индивидуални дарения и други източници на приходи е дълъг и сложен, предвид факта, че певецът не е в състояние сам да събира средствата.
Може би някой е взел комисионни на гърба на страданието на човека с дълбок глас и голямо сърце!  
В момента Гого чака ред за друго експериментално лечение в Израел, където се е записал като доброволец. И в същото време продължава да пести...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !