Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

3D зелено чудовище завладява феновете до месец

отпечатай новината

25.06.2010 10:45 | Видян 3173 пъти

3D зелено чудовище завладява феновете до месец

Шрек Завинаги на DreamWorks Animation SKG, Inc е дигитално преобразуван за ненадминатото качество на образ и звук на преживяването IMAX® посредством технологията IMAX DMR (дигитален ремастеринг). С кристално чистите образи, лазерно изравнения дигитален звук и максимизираното зрително поле, то вкарва публиката във филма.

На най-големия екран в България (24 х18 метра) с 6-канална 12,000-ватова дигитална звукова уредба знаменитият рев на зеленото чудовище ще разтърси публиката както никога досега.

"Освен да направим последната глава от поредицата, за нас предизвикателство и удоволствие беше да продуцираме Шреш Завинаги в 3D, което добавя страхотно ниво на визуално потапяне, недостигано в никой филм Шрек досега, казва режисьорът Майк Мичъл.

"Използвахме 3D-то, за да създадем тръпката на возенето със скоростно влакче – например в сцената, в която Шрек го преследват банда зли вещици, яхнали метли, - но също и като могъщо разказваческо средство, за да предадем най-съкровените чувства на героите... а никъде другаде тези преживявания не са така ангажиращи и вълнуващи, както на гигантските IMAX3D екрани", допълва Мичъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !