Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Златко Баретата: Антимафиот №1 ми е съученик

отпечатай новината

28.06.2010 11:30 | Видян 7403 пъти

Златко Баретата: Антимафиот №1 ми е съученик

"Сегашният шеф на ГДБОП Станимир Флоров ми е съученик". Това признание направи Златомир Иванов – Баретата в интервю за бТВ. Баретата е обвинен от прокуратурата, че като лидер на организирана престъпна група, е контролирал наркоразпространението в страната, от което печелил по 200 000 лева на седмица. В момента той е в болница след трета операция, но скоро ще бъде върнат зад решетките. „Какво значи „Мой човек“?“, попита Баретата в отговор на това, че  най-близките му хора все още са в неизвестност.

„Флоров ми е съученик, мой човек ли е? Мен знаете за какъв ме спрягат, той преди това беше шеф на сектор Наркотици“, каза Иванов. Той заяви, че още през февруари, когато бе задържан е казал на адвоката си, че не иска по здравословни причини да напуска ареста. Месец след задържането му обаче започнали проблемите. Златко Баретата обвини прокуратурата, че пречи на адекватното му лечение, а връщането му в затвора ще наруши правата му.

"На мен ми беше отказана всякаква информация за здравословното ми състояние и какво трябва да правя от тук нататък. Пратиха ме при юристите. Може би помниш Кокинов ехидно като каза, че имам проблеми под кръста. Твои колеги писаха, че ходя с памперси и се напикавам. До сега не исках да говоря, но... по начина, по който действат, започвам да се съмнявам, че прокуратурата иска да ме убие", каза Иванов пред Миролюба Бенатова.

"Те продължават да твърдят, че контролирам отвътре, което е абсурдно... Аз така написаният обвинителен акт не мога и да се защитя по него. Той е много общ", смята Баретата.

Сред основните свидетели срещу Баретата е Димитър Вучев - Демби, който го обвинява и за убийството на Антон Милтенов - Клюна. Според обвинението, Демби и Баретата са били в конкуренция. В момента Демби не е в ареста. По повод обвиненията, че Баретата е убиец Иванов казва: „Да, убивам животни. А той от къде знае? Излиза, че аз каквото и престъпно да съм правил, все съм викал някой да гледа“. Накрая казва, че не е убиец, но може да убие човек, ако заплашва семейството му и него.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !