Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Черил Коул припадна на фотосесия

отпечатай новината

06.07.2010 09:20 | Видян 3875 пъти

Черил Коул припадна на фотосесия

Британската певица и телевизионна водеща Черил Коул е припаднала от изтощение на фотосесия в събота. По-късно лекар е установил, че тя страда и от стомашен вирус, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Изпълнителката от "Гърлс алауд" се съсредоточи върху работата си, след като по-рано през тази година се раздели със съпруга си, футболната звезда Ашли Коул. Черил вече работи над самостоятелни проекти и се радва на успех като съдия в шоуто "Х-Фактор". Натовареният й график обаче явно е дал отражение върху физическото й състояние и тя е припаднала по време на фотосесия в Лондон.

На мястото веднага е бил повикан лекар. Той е поставил диагноза "остро изтощение" и гастроентерит. Лекарят е препоръчал на певицата и водеща да си остане у дома и да си вземе почивка от прослушванията за шоуто "Х-Фактор".

"Тя не трябваше да идва в студиото. Черил настояваше, че е добре, въпреки че по всичко личеше, че не е така. Изглеждаше преуморена, кожата й беше бледа, а устните й бяха останали без цвят", казват източници, присъствали на фотосесията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !