Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Скандал с Мiss Summer

отпечатай новината

09.07.2010 17:40 | Видян 4088 пъти

Скандал с Мiss Summer

След като затихна вяколкогодишният скандал с незаконното дублиране на конкурса „Мисис България“, сега избухна нов скандал за незаконно използване на патентована търговска марка - този път, свързана с конкурса за красота „Miss Summer“, заяви продуцентката и собственик на двете марки и конкурси.

„Никой няма право да използва комбинацията „Miss Summer“, незаависимо каква притурка слага към нея. Всички организатори на конкурси със сходни имена, както и медии, които ги отразяват, попадат автоматично под ударите на Закона за търговските марки и сходните на тях“, обясни госпожа Савова и заяви: „Този път сезирам Патентно ведомство за направените вече нарушения на марката ми от недобросъвестни лица и съм убедена, че ведомството, както и до сега, ще предприеме необходимите действия. Законите важат за всички!“

Единственият легитимен конкурс „Miss Summer International“ ще се проведе от 1 до 5 септември в хотел Мида в курорта Слънчев бряг. Водеща на конкурса ще бъде топманекенката Гери Дончева, а компанията „Перфект“ - Варна вече изработва специална колекция бански „Амар“ за участничките с наименованието Miss Summer и морски мотиви.
През годините победителки в международния конкурс Miss Summer International са били представителки на Италия, България, Русия, Малта и др.

Момичето, което ще представлява България тази година на Miss Summer International 2010 е Зорница Линдарева. Тя беше избарана на специален кастинг и вече направи своята генерална репетиция на конкурс за красота в Монако, където спечели титлата Miss Exotic Monte Carlo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !