Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Благодарност от родители на деца болни от Детска церебрална парализа

отпечатай новината

14.07.2010 13:15 | Видян 4591 пъти | Гласували 1

Благодарност от родители на деца болни от Детска церебрална парализа

Благодарим ти, д-р Янаки Янакиев! Благодарим ти за това, че помогна на толкова много деца, болни от детска церебрална парализа и техните родители да си върнат надеждата, че и в България има още истински лекари, за които борбата за излекуване на болния е над всичко, че и в България могат да се случат медицински „чудеса”. Изпращаме това писмо-благодарност до всички инстанции, свързани със здравеопазването, за да кажем на хората в нашето положение: не се отчайвайте, и у нас има доктор, който прави и невъзможното, за да проходят децата.

И у нас има болници като „МЕДЛАЙН”, в които това може да се случи. Навсякъде другаде трябва да плащаме за металните импланти – пирони, винтове и плаки, които се поставят при операциите на крайниците. Но само в „МЕДЛАЙН” с помощта на фондация „Качество на живот” тези консумативи са безплатни. Няма смисъл да давате луди пари за лечение в чужбина, след като „лечителят” е в Пловдив и при това помага безплатно. Изпращаме това писмо, за да разкажем за най-добрия ортопед и човек, когото сме срещали. Знаете ли какво е да чуете, че детето ви страда от страшната диагноза „детска церебрална парализа”?

И че ако няма адекватна медицинска намеса е обречено цял живот на обездвижване. Знаете ли какво е детето ви да не може да стъпи на крачетата си или да не може да хване нищо с ръчичките си? Обхваща ви отчаяние. Обхваща ви отчаяние още повече, когато неопитен ортопед направи няколко операции без да има положителен резултат.

И тогава като панацея чуваш от „колега” родител на дете с ДЦП: „а ходихте ли при д-р Янаки Янакиев в болница „МЕДЛАЙН”. Срещаш се с лекаря и надеждата се връща. Още като влезеш в частното здравно заведение попадаш в „друга, европейска” България – усмихнат и любезен персонал, луксозни болнични стаи и навсякъде лъщи от чистота. Сякаш ставаш част от едно семейство – фамилията на „МЕДЛАЙН”. Болницата дори организира празник - прощъпулник за проходилите ни деца! Коя болница е правила подобен жест?

Такива частни здравни заведения трябва да се поощряват в добрите им дела. За лекари като Янакиев трябва да пишат медиите, а не за престъпници само! За да имат младите позитивен пример, който да следват. За да могат повече родители да видят грейналите от радост и гордост очички на детето си в момента, когато прохожда! Дано повече родители като нас да имат подобно щастливо изживяване. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !