Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Забраниха на Черил Коул да прави секс

отпечатай новината

16.07.2010 14:40 | Видян 4985 пъти

Забраниха на Черил Коул да прави секс

Лекари забраниха на Черил Коул да прави секс, докато не се възстанови напълно от болестта малария. Певицата била изписана вчера от болница, за да продължи лечението си в домашни условия.

Докторите обаче не пропуснали да съпроводят Коул с предупреждение да избягва да прави каквито и да било действия, които могат да й вдигнат кръвното налягане - включително секс.

"Черил успя да събере достатъчно енергия, за да се разкикоти, когато и бе съобщена новината, че не трябва да прави секс. Това е последното нещо, което би й дошло на ум. Също така я предупредиха да избягва да пие алкохол през следващите седмици", коментира близък на изпълнителката.

В началото на тази година Черил се раздели със съпруга си Ашли Коул и според слухове, тя била на тайна романтична почивка в Танзания с новата си половинка танцьорът Дерек Хоул, когато се разболяла от смъртоносната болест.

Според друга мълва Черил била и в интимни отношения със звездата от Black Eyed Peas will.i.am, който бил много разтревожен за здравословното състояние на певицата и непрекъснато звънял на майка й и на Дерек, за да пита как е тя. will.i.am също така не спирал да изпраща огромни количества цветя за изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !