Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Най-добрите стават инструктори в училище по летене

отпечатай новината

26.07.2010 09:00 | Видян 3264 пъти

Най-добрите стават инструктори в училище по летене

Летците, които покажат най-добри умения във въздуха, имат шанс да станат инструктори в единственото на Балканите Училище за летене. То отвори врати в Слънчев бряг, до картинг пистата и записванията продължават.

„Училище за летене” е тренировъчна програма на “Аеродиум”, предназначена за всички, които искат да развият своята координация и да придобият опит в най-новия спорт “Боди флай” (bodyflight). Боди флай (летене с тяло) използва силна въздушна струя със скорост 195 км. в час. Струята изтласква и задържа тялото във въздуха и по този начин човек лети съвсем свободно, без помощта на парашут или други помощни съоръжения.

„Освен да създаде професионални умения у курсистите, целта е  да подбере най-добрите и мотивирани от тях за свои инструктори”, казва собственикът на “Аеродиум” Теодор Саралиев. Шанс ще имат онези от тях, които успеят да покажат добри умения по време на тренировките.

Това е уникална възможност за курсистите, защото инструкторите на Аеродиум често са ангажирани в различни шоу-програми, филмови премиери, видеоклипове и масови атракционни събития. Най-голямото от тях е закриването на зимните олимпийски  игри в Торино през 2006 г.

Всеки участник в училището трябва да натрупа 60 минути летателно време. Класовете ще бъдат разпределени на по 2 курса за седмица в продължение на 5 седмици. Участниците трябва да имат навършени 18 г. Записване за участие в училището за летене може да се направи в уеб страницата на “Аеродиум България” – www.aerodium.bg или на място в “Аеродиум” Слънчев бряг до картинг-пистата всеки ден от 15:00 до 23:00 часа.
 
“Аеродиум Слънчев бряг” е част от глобалната мрежа за вертикални въздушни тунели със същата марка, създадени в Канада през седемдесетте години. Съоръженията първоначално са използвани за тренировка на военни, но с времето са развити и адаптирани, така че да се доближат до възможностите на обикновените хора и в наши дни осигуряват свободен полет на всеки, който има желание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !