Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Феста Хотели подкрепя инициативата на Маша Илиева - „Младият талант на България“

отпечатай новината

02.08.2010 09:00 | Видян 3319 пъти

Феста Хотели подкрепя инициативата на Маша Илиева -  „Младият талант на България“

На 7.08.2010 г. известната българска прима балерина Маша Илиева и „Младият балет на България“ ще представят своя изключителен балетен концерт „Балет Гала“ със специалната подкрепа на Феста Хотели в лицето на г-ца Жени Славова и под патронажа на областния управител на Бургаска област г-н Константин Гребенаров.

В спектакъла ще участват прима балерината на Берлинската опера Вяра Начева и звездите на „Националния балет“ Дарина Бедева, Александър Александров, Росен Канев, Никола Хаджитанев и солистите на Софийска опера и балет и на ОФД Бургас.

В програмата на концерта, под режисурата на Маша Илиева са включени класически и съвременни шедьоври като „Лебедово езеро“, „Кармен“, „Спящата красавица“, „Дон Кихот“ и мн. др.

„Феста Хотели отново ще даде своята подкрепа за реализацията на български културен проект. Искаме младите ни артисти да се развиват и творят в България и да имат възможност да показват на публиката своите умения и потенциал“, сподели изпълнителният директор на Феста Хотели г-ца Жени Славова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !