Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Absolut Vodka & Avventura представят най-добрите български диджеи

отпечатай новината

03.08.2010 18:00 | Видян 3531 пъти

Absolut Vodka & Avventura представят най-добрите български диджеи

На 5 август край басейна на BEDROOM BEACH в Слънчев бряг ABSOLUT VODKA & AVVENTURA ще представят най-добрите български диджеи.
Най-голямото от поредицата партита ABSOLUT DRINKS е посветено на коктейла ABSOLUT
TWIST - комбинация между водка, тоник и лайм. За да създаде приятна лятна атмосфера,
за една вечер ABSOLUT VODKA става част от AVVENTURA – новата поредица от партита, която има за цел да представя предимно български артисти и да популяризира тяхното творчество.

В превод на български AVVENTURA означава приключение, именно то е основаната идея на организаторите, да създават приключение от музикални стилове, съчетано с впечатляващи визии, интересни и иновативни декорации. ABSOLUT DRINKS следва
мотото “Всяко питие е изключително преживяване”, като акцентира върху историята, скрита зад всеки коктейл. В съчетание на класическия ABSOLUT TWIST с приключенския AVVENTURA ще бъде създадено едно неповторимо преживяване под музиката на най-добрите български диджеи. На сцената, която ще бъде на две нива, ще се качат диджеите
Steven, Jassen Petrov, DJ Doncho, MarriDesi, DJ Lion, DJ Bobo, C-Fusion, DJ Dimo, Lubo, Andew, а публиката ще подгрява DJ Medo.
За светлинното шоу ще се грижи осветителят на YALTA CLUB – Емил Георгиев.

В рамките на кампанията ABSOLUT DRINKS екипът на ABSOLUT VODKA организира поредица от партита по българското Черноморие, на които ще представи четирите истории на най-изкушаващите коктейли в света. От края на месец юли до началото на септември, гостите на специалните събития ще имат възможността да усетят истинското удоволствие от вкуса на ABSOLUT DRINKS.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !