Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Покер-играч спечели 59 800 евро след полет във въздуха

отпечатай новината

10.08.2010 11:20 | Видян 2783 пъти

Покер-играч спечели 59 800 евро след полет във въздуха

Покер-турнир литна във въздуха над Слънчев бряг. ВИП-играчи от европейските покер-серии си направиха нетрадиционен тийм билдинг – всички вкупом се възползваха от уникалното съоръжение “Аеродиум”, което те издига във въздуха с помощта на въздушна струя.

След спиращия дъха полет късметът се усмихна на един от играчите – германеца Маниг Льозер, който отнесе наградата от 59 800 евро.

Турнирът се проведе в “Crystal Crown Casino” в Слънчев бряг от 26 до 2 август. В него се включиха 260 души. Всички те са платили такса за участие от 1100 евро, която сформира наградния фонд от 260 000 евро.

За покер знаменитостите черноморският ни курорт е една от спирките преди финала на турнира „European Masters of Poker”. Грандиозният финал ще се проведе на круизен кораб с маршрут от Лос Анджелис до Мексиканската Ривиера.

“България вече се превръща в предпочитана покер дестинация. Тук се събират най-добрите покер играчи от целия свят. Тази година решихме да им предложим ВИП-обслужване, част от което е посещението на “Аеродиум”, тъй като на Балканите няма друго такова съоръжение. Те дори не предполагаха, че от игралната маса и столовете минути по-късно ще се окажат на 15 метра във въздуха над Слънчев бряг”, каза Добромир Митев от списание” CardPlayer Bulgaria”, който е един от организаторите на турнира.

Всеки от играчите е летял по 4 минути, съобщи Теодор Саралиев, собственик на “Аеродиум България”. „Това е подходящ начин за изпускане на парата и намаляване на стреса. Мисля, че им се отрази добре и поне за няколко минути забравиха за конкуренцията на масата и се забавляваха като екип”, добави Саралиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !