Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Trinity Farm Fest край Велико Търново

отпечатай новината

24.08.2010 14:40 | Видян 3011 пъти

Trinity Farm Fest край Велико Търново

На 4 и 5 септември 2010 година в близост до Велико Търново THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM организират двудневен музикален фестивал TRINITY FARM FEST  в къмпинг “TRINITY ROCKS FARM”. Инициативата се осъществява в подкрепа на децата и хората с умствена изостаналост от СУПЦ „Елена Грънчарова“ град Горна Оряховица, които ще бъдат специални гости на фестивала. За тях организаторите са подготвили “TRINITY ROCKS FARM – Зелено училище“, в рамките на което ще се проведат кратки курсове по изобразителни, приложни изкуства и скално катерене. Заедно с домакините децата ще  поднасят закуска и обяд на гостите, приготвена от самите тях.

За музикалното оформление, ще се погрижи изявената група меломани THE BROTHERS OF BASS SOUNDSYSTEM, които са подготвили изпълнения в най-разнообразни стилове, които със сигурност ще повишат градуса на настроението и...обогатят музикалната култура на присъстващите. А именно jazz, swing, luxury funk, jazzy tech, break beat, funky tech, uk funky, uk garage, 2step, liquid d’n’b, fidget house,dubstep......

Къмпингът на TRINITY FARM FEST се намира между селата Самоводене и Първомайци, на брега на река Янтра, сред красиви ливади и големи дървета, хвърлящи чудесна сянка. Ще бъдат обособени три зони: Зона за къмпингуване, зона за дневни забавления с кът за хранене с разнообразни храни и напитки и трета зона, на която ще е разположена и сцената и нощния бар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !