Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Владо Береану: Известен спортен журналист ми предложи подкуп

отпечатай новината

15.09.2010 12:00 | Видян 3994 пъти

Владо Береану: Известен спортен журналист ми предложи подкуп

Във вторник вечер гост на първия анимационен водещ у нас беше журналистът Владо Береану. Пред Марк О’Селски Береану разказа любопитен случай от декември 2001 г., когато подготвял предаване за измамите на покойния вече Боби Цанков. „Тогава известен спортен журналист ми предложи подкуп от 4000 лв., за да не излъчим материала”. Марк  се опита да конкретизира кой е бил този човек и го назова с инициали С.Д., а Владо Береану не отрече.

„Проблемът е, че един път да го направиш и предаването ти отива на кино” – завърши той.
„Не свършиха ли частните случаи в страната?” - запита магарето на ТВ7. С характерното си бавно и спокойно говорене Владо Береану каза, че предаването му ще оцелее, защото е с най-висок рейтинг и най-нисък бюджет. Той работел на инат, защото винаги някой се опитвал да го спре. „Предлагали ли са ти подкуп и работил ли си по поръчка” - запита водещият на „На инат”. „Не правя поръчкови разследвания никога” – бе категоричният отговор на Береану.

Разговорът в студиото продължи на друга също толкова любопитната тема за държавана сигурност и операцията по ликвидиране на Чаушеску. Владо Береану разкри пред Марк, че 7 души опозиция са направили бунта срещу Чаушеску и той има връзка с човека, който стои зад този исторически преврат. Анимационният водещ полюбопитства кой е този човек, но му бе отговорено, че не е настъпил историческия момент да бъде разкрит. Береану сподели, че имал желание да направи интервю с въпросната личност и филм за ликвидирането на семейство Чаушеску.

На финала на интервюто Владо Береану разказа за първата си среща пред хотел “Славия” с кака Лара. Въпреки, че се постреснала от мястото на срещата, тя все пак дошла и така и до днес изпълнява неговите милион и едно желания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !