Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Багата изкърти Сисо в Битката на титаните

отпечатай новината

12.10.2010 13:40 | Видян 7228 пъти | Гласували 1

Багата изкърти Сисо в Битката на титаните

Боец №1 на България Благой Иванов-Багата угаси като свещ Светослав Захариев-Сисо в гвоздея на турнира по смесени бойни изкуства (ММА) - Real Pain Challenge. С канонада от почти оръдейни юмруци 24-годишният софиянец буквално помете русенеца и го отказа още в първия рунд. Багата налагаше съперника си безмилостно под одобрителния рев на препълнената Зала 1 на НДК и така удържа на думата си, че ще го изяде с парцалите. Когато омаломощеният Сисо се предаде, най-щастлива от цялата ВИП-публика беше Черната Златка. Облечена във вечерна черна рокля и с бойни черни ръкавички, г-ца Димитрова подкрепяше своя възлюбен Багата, за чието сърце нокаутира русата си конкуренция Златка Райкова. 

Битката на годината в НДК беше организирана от Христо Христов (президент на клуб Real Pain) и техническия директор Любомир Геджев. Спонсори пък бяха руският бизнесмен Али Алиев и бизнесдамата Ваня Червенкова и фирмата им КЕШ Терминал.
Сред специалните гости бяха легендите на К1 Реми Боняски, известен като Летящия джентълмен, и Боб Сап.

Освен мача на Багата със Сисо галата в НДК предложи още 11 двубоя, в които българските градиатори не дадоха шанс на нито един от чуждестранните си съперници от Холандия и Гърция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !