Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Ваня Костова крила от сина си истината за баща му

отпечатай новината

13.10.2010 09:00 | Видян 5432 пъти

Ваня Костова крила от сина си истината за баща му

Ваня Костова крила години наред от детето си, че баща му ги е изоставил, разкри самата тя в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Звездата на "Тоника СВ" не смеела да каже истината, за да не расте сина ѝ с усещането, че има само един родител.

Самата певица е израстнала без баща. Той ги напуснал, когато изпълнителката била едва на 10 години. След това не поддържала никакви отношения с него, както и майка ѝ. Ваня изживяла огромен стрес от раздялата на родителите си и затова не искала синът ѝ да повтаря нейната съдба. На неговите въпроси тя отговаряла по един и същ начин - че баща му е много талантлив музикант и работи в чужбина. Боян разбрал истината едва когато станал ученик в седми клас и се срещнал с баща си за първи път в съзнателна възраст.

В ефира на Нова ТВ певицата за първи път разкри кой всъщност е бащата на сина ѝ и какви са отношенията ѝ с него сега. Двамата се срещат, още докато Ваня е ученичка в английската гимназия в Бургас и вечер пее по заведенията.

Бащата на Боян се казва Любен и е диригент на оркестъра, с който певицата обикаля заведенията. Любовта между тях пламва, след като Ваня завършва училище. Женят се на следващата година. Малко след като Боян се появява на бял свят, баща му получава примамливо предложение за работа в Норвегия. Ваня пък вече е вокалистка на "Тоника СВ". Нито тя успя да напусне групата и да замине с него, нито пък той - да напусне работата си и да се прибере при семейството си. Така двамата се разделят и дълги години не поддържат почти никакви отношения.

След години обаче Ваня и Любен успяват да възстановят приятелските чувства един към друг.
Певицата дори е приятелка с първата съпруга на бившия си мъж и дъщеря ѝ, които също живеят в Норвегия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !