Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Mc Battle - New York's Finest

отпечатай новината

10.11.2010 11:20 | Видян 2673 пъти

Mc Battle - New York's Finest

Какво означава да бъдеш МC? Дали това е уникалната способност да въздействаш на тълпата и да възпламеняваш енергията ѝ ? Дали това е обществената позиция и знанието предадено от душа на душа, чрез лирика? Или може би умението да превърнеш думите си в смъртоносно оръжие за егото на твоя противник?

На този въпрос ще може да отговoри всеки, който вярва, че има нужните качества - на 12ти този месец в столичния club Тwins ще се проведат МC битките - NEW YORK'S FINEST!

Събитието ще се проведе в 3 кръга - в първият в рамките на една минута МCтата ще имат право да разменят по един лирически изстрел върху класически ХИП ХОП beat.Във втория - за минута и половина оцелелите в първите елиминаций, ще се изправят един срещу друг в битка включваща единствено акапели - всеки ще разполага само със собствения си глас и рими.

Финалният кръг цели да докаже, че българските МCта имат обществена позиция - freestyle върху зададена тема,свързана с политика, ХИП ХОП култура или друг социален елемент. Съдийството ще е в ръцете на публиката и двамата водещи - АТИЛА & ПРИМ, а зад грамофоните ще бъде DJ Drippy - стриктно NEW YORK класики! По лев от всеки вход се отделя за награда на победителя. Започваме в 20:00!

Приеми предизвикателството, ако смяташ себе си за истиснко МC и нека бъде ХИП ХОП!

източник:www.359hiphop.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !