Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

IT IS ALIVE !!!!

отпечатай новината

11.11.2010 10:20 | Видян 3128 пъти

IT IS ALIVE !!!!

It’s a live – музиката не е просто звук, тя е чувтство, което те кара да се чувстваш жив и свободен. Чувтстваш свободата на изразяване и усещаш, че НЕЩО е все още живо, но кое е това нещо...?

Отговорът на този въпрос може да се открие на предстоящото събитие, което ще се организира в завод Зрънчо на 27.11.2010г. ( събота), с участието на хората, които ни карат да вярваме в съществуването на  хип хоп културата в България и нейното развитие. It’s alive … Да, тя е жива! Да , то е живо! Да , ние сме! Артистите от XPRSN ни накараха да повярваме, вие сте следващите.Всички съмнения ще бъдат разбулени,премазани и заличени на тази дата…

Организаторите ще си позволят да Ви „инжектират” с голяма доза ”живот”, музика, танци и добро настроение. На сцената ще се „завъртят” Leshper Art Crew, SECH (Md Beddah,Vansan,Nowallz),  Gerata, Alexmall & Gem, Ndoe, Рими от Ра, Second Hand Krue, Dog Squad, Chernogled. DJ-ите ще са Unkle Billy, Mayo, Carrera, Goroe.

Водещ на събитието ще е латино американската кино звезда Enriko Baronio или познат още като Barrie.
Момчетата от Mons Tribe ще ни карат да се чувстваме объркани с поредната доза от breack dance, с която ще ни накарат да избухнем и да надминем танцувалните си възможности. Това парти ще е представяне на компилацията ,която XPRSN „извади” преди броени дни, тя се състои от седем песни, в които артисите влизат в различни колобурации с някой гореспоменатите „типчета” и е пусната за безплатно теглене в сайта на лейбъла!

Събитието ще премине като мъгла от добро настроение, комбинирано с невероятната атмосфера на мястото и усмихнатите и позитивни хора, които ще Ви чакат там. Изпълнителите ще Ви накарат да се чувтствате изостанали в музикално отношение и да си задавате неудобни въпроси. ЧАКАМЕ ВИ!

ВИДЕО 1!!!!!

ВИДЕО 2!!!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !