Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Феномени и специалисти са единодушни, че Никола Филчев няма да бъде арестуван

отпечатай новината

23.11.2010 16:20 | Видян 3536 пъти

Феномени и специалисти са единодушни, че Никола Филчев няма да бъде арестуван

В петък Иван & Андрей поставиха на участниците в „Лига на познавачите” ново предизвикателство за техните уникални способности. Втората задача, която ще трябва да разрешат гадателите е: „Ще бъде ли арестуван в следващата една седмица бившият главен прокурор на България Никола Филчев?”. 

В понеделник вечер „Националният отбор на феномените” в лицето на нумероложката Цветанка Рангелова, астрологът Люмиер и разговарящият с мъртвите – Роберто, сблъска паранормалните си способности с опита от реалния живот на своите опоненти от отбора на специалистите – политологът Татяна Буруджиева и многопочитаемият съдия от „Съдебен спор” на „Станция НОВА” - Искра Онцова.

Нумерологията на Цветанка Рангелова определи Никола Филчев като себелюбец, но и роден юрист, отлично школуван, с ум, темпераментен, късно се е женил. Г-жа Рангелова твърди, че бившият главен прокурор сега е с цифра 12, което значи, че не може да бъде обвиняван в момента, въпреки че изпитва страх. Окончателното мнение на нумероложката е: „Няма причина да бъде задържан! Аз не виждам опастност за него, но трябва да се подсигури!”.

Стана ясно, че най-младият участник в „Лига на познавачите” – Роберто, се е свързал с жертвите на двете престъпления и в следствие на това разкри, че убииствата нямат нищо общо едно с друго. Според гадателя бившият прокурор може да бъде извикан на разпит, но не и да бъде арестуван.

Енергията на боба подсказа, че в бъдеще този човек ще даде отговор за делата, за които е арестуван, но в близките дни няма да бъде арестуван.

Люмиер също е на мнение, че за сега г-н Филчев няма да бъде арестуван, но от месец юни нататък нищо не се знае.

Според тароложката Людмила Захариева някой много напира за арест на Никола Филчев, но това няма да стане, поне не и до март месец.

Татяна Буруджиева смята, че Никола Филчев е същият, какъвто е бил и преди години. „От време на време изпълзява в медиите!” – каза още тя за бившия прокурор. Тя е убедена, че и в самата полиция има недоверие към подобни мистични методи. Политоложката е сигурна в методите на политическия ПР, които подсказват, че Никола Филчев няма да бъде арестуван.

Съдията на „Съдебен спор” от „Станция НОВА” - Искра Онцова наблегна на правните факти, които произлизат от убииствата през 2000 и 2002 година. Юристката бе категорична, че не вярва в паранормалните способности на т. нар. „феномени”. „На мен цифри нищо не ми подсказват!” – затвърди позицията си тя. Г-жа Онцова отсече: „Не, няма да бъде арестуван Никола Филчев, поне не за това обвинение!”.

Във вторник вечер „Шоуто на Иван & Андрей” ще се превърне в арена за бъдещи майки от различен етнос. Как се интегрират ромите в българското общество? Как си представят живота на своите деца? Дали през 2050 година ромите ще бъдат повече, а българите малцинство, както се твърди в някои изследвания?  За да дадат отговори на тези въпроси в студиото на вечерното шоу ще бъдат бременната синоптичка на Нова ТВ – Деси Банова, както и 28-годишната Аета Руменова, от ромски произход, бременна в осмия месец с второто си дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !