Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

НАЙ-ДОБРАТА БЪЛГАРСКА МУЗИКА В МОДЖО

отпечатай новината

02.12.2010 09:00 | Видян 4382 пъти

НАЙ-ДОБРАТА БЪЛГАРСКА МУЗИКА В МОДЖО

Грандиозно парти готвят днес (2.12.2010г.) организаторите от шумния нощен клуб и музикантите от БГ БЕНД. Най-добрите български изпълнители се събраха скоро, за да композират и възродят любовта към българските хитове.

Помните ли „Кукла”, „След Нирвана” и бандите „Атлас”, „ФСБ”, „Нова генерация” „Монолит”? Всичко това ще бъде събрано в Моджо, а защо ли? Музикантите, които ще свирят са Петър Развигоров Попов /пиано/, познат като композитор на най-популярните български сингли, свирил с групите „Атлас”, „Джеронимо” и др., Ивайло Крайчовски /бас китара/,дългогодишен изпълнител на „ФСБ”и основател на „Стари муцуни”.

В БГ БЕНД са още Христо Ангов /соло вокал и китара/,  който започна кариерата си в БТР, продължи в „Атлас”и др., познат е с песните си „След Нирвана”, „Децата на града” и Данаил Годжев /барабани/, свирил с „Импулс”, „Монолит”, „Нова генерация” , и участвал в записа и концертните изпълнения на много популярни български хитове. Звездният екип ще свири в Моджо след 22,30ч. Отворената формация е поканила гост-изпълнители и приятели, които също ще се качат на сцената на нощния локал. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !