Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Най-богатата българка в премеждие

отпечатай новината

04.12.2010 09:00 | Видян 6670 пъти

Най-богатата българка в премеждие

Уникални папарашки снимки от важно БИЗНЕС събитие се получиха в редакцията на седмичника Супер 19’. Наши читатели оспорват класация на СЛАВА, според която Петя Славова е най-стилната българка. И наистина, харесваната от нас дама не изглежда по най-добрия начин на фотографиите.

На всеки може да се случи да се поизпоти, ако климатикът в една пълна зала не е включен (особено пък в грандхотел София, където такива работи често се случват). Сигурно затова в модата за деловите жени се е наложило носенето на сака. По тях издайническите за липсата на ефективна козметика следи поне не личат.

В името на сексапила обаче Славова е направила тази сериозна физико-химическа и стилна грешка. Която никак не се връзва с часовника за 30 000 евро.

Честно казано, можела е да поспести и показването на сутиена изпод роклето, коментират арбитрите на елегантността. Все пак за една банкерка и хотелиерка етикетът налага друг тип облекло. Известно е, че деловите дами държат да бъдат приемани като равни с мъжете и рядко им е приятно да не ги слушат, а да ги гледат в сутиена. Случаят обаче не е такъв.Всичко си има обяснение.

Четете още за най-богатата българка в новия брой на списание Слава!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !