Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Български топ модели блеснаха с кристали на благотворителния бал

отпечатай новината

09.12.2010 16:40 | Видян 4982 пъти

Български топ модели блеснаха с кристали на благотворителния бал

Топ моделите Ирен Онтева, Елена Ангелова, Цвети Разложка, Златка Димитрова, Галина Недялкова, Габриела Стоичкова и др. блеснаха с последната колекция кристални бужута на швейцарската марка  Phantasya.  Те представиха и дебютната колекция на модната линия  Jior’s, с която младият дизайнер Георги Драгнев доказа, че го очаква бляскава кариера.  Ревюто беше част от заключителното събитие на благотворителната кампания „Елхите на звездите”. Седмица преди това 21 известни български личности в областта на спорта, изкуството и модата се включиха в кампанията като украсиха свои коледни елхи. Коледните дръвчета бяха изложени във фоайетата  на хотел „Шератон”. 

Заключителното  събитие бе открито лично от Красимир Попов - заместник министър на труда и социалната политика.  Думата бе дадена и на г-н  Никола Нитов – кмет на община Правец, на територията на която се намира и Дома за деца с умствена изостаналост „Св.Панталеймон” в с.Видраре.И той се включи в благотворителната инициатива,като закупи най-скъпата елха на Габриела Стоичкова.Средствата от продажбата на елхите ще се изпратят за строителството  на Защитено жилище.  

Събитието бе уважено от представители на политическия и бизнес елит, кметове, директори на различни социални институции, както и много популярни лица.

Талантливите изпълнения на осемте деца от дома за умствено изостанали деца „Св.Панталеймон” в с.Видраре стигнаха до сърцата на гостите, които бързо изкупиха почти всички елхи.

И тази година инициативата е с екологична  насоченост. Звездите се обединиха срещу изсичането на естествените елхи.  Кампанията беше подкрепена от еко фирмите „Апимел“ , „Cen Transit eco collection“, „Екопроект” които  закупиха елхата на Таня Боева и я дариха на децата от дома ”Св.Пантайлемон”,  както и „Десбо Гам” който пък закупиха еко елхата на Цвети Разложка.

Разбира се най-голямо внимание привличаха   звездите, включили се в благородната кауза. Носителки на титлата „Малка Мис България“, облечени като ангелчета посрещаха гостите с коледни сладки във формата на елхи. Те първи подкрепиха тазгодишната носителка на титлите „Малка Мис България“ и „Принцеса на света“  Леда Виденова, като закупиха нейната елха.

Гостите имаха възможността  да опитат и от класните вина на Едоардо Миролио, който закупи елхата на най-високата звезда Любо Ганев.           

Запаленият левскар Йордан – син на Ирина Папазова закупи елхата на Георги Иванов – Гонзо. Синята звезда, въпреки че не успя да присъства, направи първото дарение. А известният журналист  и директор на Канал 3 Сашо Диков  показа за пореден път, че е ценител на изкуството, като неговата медия закупи елхата на Йоана Буковска.

Коледното дръвче на Наталия Гуркова ще блести в хотел „Шератон“, домакин на събитието и генерален спонсор.

Едно блестящо събитие завърши, но искаме това да не е краят на нашата благотворителност. Познатите изрази, че по Коледа стават чудеса и че красотата ще спаси света могат да ни помогнат, но само донякъде. Затова подканяме всички да се включат, да изпълним задачата докрай  и да помогнем  на децата от Видраре да си имат свой дом.
    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !