Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon

отпечатай новината

15.12.2010 14:40 | Видян 3892 пъти

Хип-хоп танцьорът Виктор Милушев засне графити фото-сесия за Canyon

София, България – Един от най-известните българи на хип-хоп сцената, Виктор Милушев, участва в оригинална фото-сесия за марката компютърни аксесоари Canyon. 21-годишният танцьор и хореограф показа някои от най-добрите си движения пред обектива на Георги Панайотов. Снимките са начин марката да промотира своята серия Graffiti Limited Edition.

Виктор Милушев танцува професионално от вече 5 години и преподава хип-хоп танци в най-голямото училище за хип-хоп танци в България – „Street Dance School The Center”. В момента учи „Танцов театър” в НБУ, а през лятото на 2010 година прекара два месеца на танцово обучение в САЩ. Този опит му помогна да спечели оспорвания Street Dance Battle, организиран от Canyon по време на Canyon Graffiti Fest на 9 септември. С това той получи спонсорство от марката и стана официално рекламно лице на Canyon. По време на динамичния снимачен процес Виктор успя не просто да представи продуктите, но и да покаже своя танцов потенциал с някои доста трудни за изпълнение движения.

„Виктор е динамичен и зареден с позитивна енергия, с което много прилича на имиджа на Canyon,” коментира Любомир Бабуров, Продуктов мениджър на Canyon за България. „Дори от необработените кадри си личеше, че комбинацията между Виктор и Canyon Graffiti Limited Edition е повече от сполучлива, а финалните снимки са още по-близо до това, което търсим.”

Лимитираната графити-линия на Canyon включва мишки, слушалки, уебкамери, чанти и калъфи за лаптопи. За серията са използвани пет различни дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който марката организира през пролетта. Аксесоарите от линията носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip или Noseslide, което допринася за urban-усещането.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !