Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

НОВА ГОДИНА В КЛУБ CHERVILO С DJ JOSH WINK

отпечатай новината

28.12.2010 17:30 | Видян 2849 пъти

НОВА ГОДИНА В КЛУБ CHERVILO С DJ JOSH WINK

Да обясняваш на почитателите на електронна музика, а още повече на публиката на Метрополис и Червило кой точно е Джош Уинк е неуместно, дори обидно. Всички знаят, че той е започнал кариерата си като сватбен ди-джей на 13 години, че има парчета за най-влиятелните Американски компании Strictly Rhythm и Nervous Records, че само песента му Higher State of Consciousness се продава в 500 000 екземпляра, а той получава за нея 500 долара, че е правил ремикси за Депеш Мод, Моби, Стинг, Джамирокуай, Лейдитрон и Рейдиохед и е работил с Трент Резнър от Найн Инч Нейлс и Каролин Краули от Дис Мортал Койл.

Това, което може би са позабравили е как повече от 5 хиляди екзалтирани клабъри посрещнаха изгрева с него на Cacao Beach преди 5 години или как този август пуска повече от 7 часа на фестивала Инсомния в Приморско или как преди близо 10 години извади отнякъде една маса в Зимния Дворец на Спорта в София, постави я насред коридора и не стана от нея, докато не даде автограф на всеки, който му поиска, нищо че това му отне повече от час. Той също така предпочете да дойде на гости на Метрополис, вместо да отиде и да изкара една седмица на Хаваите, където освен клубове, има и страхотни вълни за сърф.

И така, докато много хора все още се чудят кой точно ще им донесе подарък за Нова Година - Дядо Коледа, Санта Клаус или Дядо Мраз, късметлии ще са тези, които изберат в новогодишната нощ да бъдат в Червило. За тях всичко е ясно – Джош Уинк и Метрополис ще направят старта на 2011 наистина щастлив и вълшебен – нещо, от което имаме отчаяна нужда, нали?!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !