Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

МИЛЕНИТА И ЧЕРНИТЕ КОТАРАЦИ ОТКРИВАТ НОВИЯ СЕЗОН В SOFIA LIVE CLUB

отпечатай новината

03.01.2011 12:20 | Видян 2893 пъти

МИЛЕНИТА И ЧЕРНИТЕ КОТАРАЦИ ОТКРИВАТ НОВИЯ СЕЗОН В  SOFIA LIVE CLUB

На 6-ти януари, след 22.00 часа, най-добрият клуб за жива музика стартира новия сезон с нещо нетипично. Млада, талантлива и красива, тя е Миленита - български изпълнител, талант и съвкупност от не едно неща събрани в красива опаковка.

Миленита е от малкото музиканти, които сами пишат текстовете за песните си, композират ги, записват ги, аранжират ги и ги изпълняват. Отказва да дава често интервюта, ходи на участия рядко, но пък с кеф.

Родена е под името Милена Николова в Хавана, Куба. Живяла и обиколила по-хубавата част от света, днес Миленита е на родна земя. По образование е юрист, но амбициите й не свършват до тук. Скоро ще я видим във филма "Лора от сутрин до вечер" по едноименния роман на Димитър Коцев.

Първият концерт за новата 2011 година е именно на чаровната певица, която ще даде старт на музикалната ни година и с удоволствие ще представи новия си албум „Gato“.

„Gato“ е вторият й албум и носи името "Котка", а хитовата песен „ Черни котараци“ е вече в класациите. Също така пъстър и противоречив, както е животът й, албумът съдържа песни на български, английски и испански, а за тези, които още не са си го купили - може да се свали свободно от сайта й.

На сцената, певицата е поканила свои приятели, гост музиканти, които ще допринесат за незабравимото изживяване!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !