Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ЛУИЗА ГРИГОРОВА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ

отпечатай новината

15.01.2011 09:00 | Видян 11832 пъти | Гласували 2

ЛУИЗА ГРИГОРОВА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ

Луиза Григорова, която стана популярна с ролята на Алекс от Стъклен дом, лъсна по гащи в новият календар на Ивет Фешън. Актрисата от няколко години е модел в модната агенция, чиято шефка е собствената й майка Ивета Григорова. На кадрите, както е видно, младата тв звезда е с оскъдно облекло. Снимките са дело на модния фотограф Момчил Христов, а календарът е предназначен за приятели и бизнес партньори.

Луиза явно обича да се снима по-разголена, тъй като през миналата година в еротичното списание Максим се появиха отново прелестите й, сексапилно прикрити под бански. Напоследък клюкари разнасят, че младата красавица се срещала с непознат господин, който показвал висок стандарт. Възможно е спявките да са свързани и с нов филмов проект. Луиза е студентка в НАТФИЗ и мечтае за още роли в киното. 

Както е известно на широката публика, официално мацката движи с колегата си от Стъклен дом Явор Бахаров, с когото са екранна двойка в сагата. Името на Явор пък нашумя през 2010 покрай скандални голи снимки с негово участие, които бяха разпространени по Интернет.

Снимка Луиза Григорова: Момчил Христов за календара на модна агенция Ивет фешън

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !