Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Гошо Петков си тръгна обиден

отпечатай новината

18.01.2011 15:40 | Видян 2112 пъти

Гошо Петков си тръгна обиден

Георги Петков напусна Левски. Обиден и със сълзи в очите. След десет години на вратата на сините вратарят се сбогува с отбора и не скри разочарованието си от раздялата. Петков скъса с Левски по взаимно съгласие, но от клуба вече заявиха, че ще му изплатят неустойка. Разводът бе предизвестен.

Още в средата на сезона Петков бе изваден от отбора заради слаба форма. Най-тежко бяха приети петте гола в Лисабон при разгромната загуба от Спортинг от Лига Европа. Вратарят и неговият агент Саша Вукоевич дойдоха на Герена да уточнят детайлите по разтрогването на договора. На изпроводяк Петков заяви, че е обиден, но не пожела да каже на кого.

„Тъжен и обиден съм, все пак прекарах десет години в Левски. Жалко е, че си тръгвам по този начин, но това е животът“, каза Петков.

В момента Саша Вукоевич му търси нов отбор в чужбина. От няколко дни насам се говори за сериозен интерес от Анортозис, където работи Станимир Стоилов. Медиите в Кипър също написаха за евентуалното преминаване на Петков в Анортозис като свободен агент.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !