Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Издирват камелия Воче за дългове?

отпечатай новината

22.01.2011 09:00 | Видян 14388 пъти

Издирват камелия Воче за дългове?

Доста на ДЪЛБОКО в калта е затънала Камелия Воче. Камелия Кръстева, както е истинското й име, била издирвана от банки и дори ресторант за непогасени кредити и неплатени сметки. Най-фрапантният случай бил с ресторант Монтерей в Студентски град, където гласовитата софиянка дължала 2500 лева. Сумата била още от 48-ия рожден ден на бившия й приятел Божидар Искренов-Гибона.

Воче така го е закършила, че дори е започнала да бави вноските си по кредити. Взимала пари от приятели и не ги връщала. Коронният номер на екс-Гибонката бил да кани гости в квартирата си в крайградски квартал и да им приготвя лично вечеря със спагети. После проплаквала от нещастното си битие, като във всички сценарии главен виновник бил първо бившият й италиански съпруг, а после – “пияницата Божидар”, както наричала Радостта на народа.

Въпреки това Камелия не се е отказала да открие идеалната си половинка. По този повод неодавана брюнетката се изцепи в коментар за двата си развода, че скоро може да задмине Елизабет Тейлър, която държи първенството със своите девет разлъки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !