Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Фенка на Ерик си татуира името му

отпечатай новината

01.02.2011 15:00 | Видян 3051 пъти

Фенка на Ерик си татуира името му

Талантливият изпълнител Ерик, чиито втори албум ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар, може да се похвали с много атрактивни почитатели. Сред тях е и красавицата Ника, която живее в Палма де Майорка. Преди броени дни тя засвидетелствала своите пристрастия към любимата си звезда, татуирайки неговото име на рамото си.

Артистът на Diapason Records се запознал с русокосата дама по време на свое участие в Палма де Майорка през декември. Ника е българка, но от години живее и работи в Испания. Дамата е почитателка на гласовития певец още от самото начало на кариерата му и всички нейни приятели били наясно с това. За щастие, хората, поканили изпълнителя на „Огнена брюнетка” в Испания, също били сред близкото й обкръжение.

Оказало се, че гостуването му в Палма де Майорка съвпада с именния ден на Ника – Никулден и знаейки за нейните пристрастия към екстравагантния певец, те решили да я изненадат, като го заведат в къщата й. Тя се развълнувала ужасно силно, когато на вратата на дома й се повил не друг, а самият Ерик и лично я поздравил за празника. Ефектната блондинка, разбира се, била сред VIP гостите на концертната му изява същата вечер. Фолкзвездата от своя страна не пропуснал да я поздрави с любимите й песни „Русо гладно няма” и баладата „Липсваш ми”.

Преди броени дни хубавицата на свой ред изненадала певеца с интересна снимка, на която рамото й било украсено с нова татуировка – сърце, в което е изписано името на Ерик. „Страшно се развълнувах, когато я видях. Това е толкова мил жест и ярко доказателство за любовта й към моята музика. Мисля, че няма човек, който не би се трогнал от такъв жест.”, сподели изпълнителят на Diapason Records. „Много съм щастлив, че имах възможността да се запозная с нея лично, защото тя е прекрасен човек. Надявам се, че скоро пак ще се срещнем.”, допълни още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !