Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дъщерята на Тончо Токмакчиев Таня: "Никога не бих участвала в предаване на баща ми"

отпечатай новината

08.02.2011 11:40 | Видян 5903 пъти

Дъщерята на Тончо Токмакчиев Таня:

На 7 февруари гости в „Шоуто на Иван & Андрей” бяха обичаният актьор Тончо Токмакчиев и неговата дъщеря Таня, която е на 23 години и е телевизионен репортер. Двамата водещи разговаряха с гостите си за невероятната връзка, която имат баща и дъщеря, за това как лудият на тема каляване Тончо отглеждал дъщеря си като бебе на балкона, как едно момиче е обречено да обича футбол и най-вече ЦСКА и как като малка е можела да изяде и най-мразената от децата спаначена супа, само за да се хареса на татко, на когото вярва на 100 %.

„Той е най-смешен, когато е ядосан, защото използва метафори от книги!” – шегува се дъщерята на Тончо. Момичето сподели, че се карат за глупости, но пък ефектно като по филмите. В разгара на спора темпераментният актьор бутал цял шкаф с книги.

Първоначално Таня имала желание да стане актриса, но животът й се развил така, че се ориентирала в не много далечното поприще на телевизионен репортер. Дъщерята на Тончо Токмакчиев бе категорична, че никога не би участвала в предаване на баща си, защото не би искала да понася неговата критика.
Таня е израстнала в забавната атмосфера на баща си и неговите „Ку-ку” приятели. Тя разказа, че имало случаи, когато идвали гости рано сутрин след бурна вечер, а тя тъкмо отивала на училище. „Имаше време, когато веселбите бяха нескончаеми, а сега вече не е така!” – с носталгия призна Тончо.

Освен че е един от най-обичаните актьори и телевизионни шоумени, Тончо Токмакчиев е и страстен цесекар и болен природолюбител. Няма хижа и хижар, които да не го познават, тъй като е обиколил всички планини и всяка свободна минута отпрашва към гората. Също така актьорът много обича да пътешества.
За да разкаже в пълнота някои от историите на път на семейство Токмакчиеви, в студото влезе и братът на Тончо – Ангел, който е реставратор. Освен това е по-големият брат от двамата, но и по-големият цесекар.
Ангел обясни, че когато през 93-та година били във Венеция, парадоксът бил, че пили българска ракия и яли русенско варено.

Интересен факт за семейство Токмакчиеви е и това, че отглеждат рози и също така произвеждат и продават розово масло. „Розовите бизнесмени” признаха, че правят и розова ракия. Тончо похвали брат си Ангел като инициатор на идеята за розовия бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !