Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

THE BEST OF ANDREEA BANICA Е ВЕЧЕ НА ПАЗАРА

отпечатай новината

10.02.2011 15:20 | Видян 3153 пъти | Гласували 1

THE BEST OF  ANDREEA BANICA Е ВЕЧЕ НА ПАЗАРА

След като безапелационно превзе родния ефир и завладяващият й хит Samba официално стана най-пусканото парче в България по радио и телевизия за 2010, както и тотален номер 1 за годината и по The Voice TV, сега румънската топ звезда Andreea Banica е готова с албум, събрал всичките й тотални хитове!!!

В понеделник, деня на влюбените - 14 февруари, денс кралицата ще бъде специален водещ на The Voice LOVE Chart – класацията с всички любими любовни песни на радио The Voice, както и първи гост на най-новото предаване по dancefloor радиото - The Voice Online Show. Споделете най-романтичния празник в компанията на Andreea Banica!

A само седмица след премиерата на своя първи албум в България, Andreea ще направи и горещо промо парти по покана на The Voice Radio & TV, club Spacer и Анимато Мюзик.

Събитието ще се случи на 17 февруари (четвъртък), когато Andreea Banica първо ще се срещне с 30 от своите най-страстни фенове в музикален магазин Public (в The Mall, Цариградско шосе), където ще раздаде автографи и ще се снима с победителите от ефира на The Voice радио и телевизия. Как да си сред избраните щастливци – не спирай да слушаш и гледаш The Voice, не пропускай шанса си да спечелиш звездната среща на живота си!

От 19.00 до 20.00 часа Public организира за всички меломани и специална среща със Andreea Banica, по време на която феновете и посетителите на музикалния магазин ще могат да се снимат с нея, както и да си купят албума й BEST OF на промоционална цена и да получат автограф. Не пропускайте да покажете, че обичате музиката, като се докоснете до една от най-интересните нови музикални звезди!

А по-късно същата вечер сексапилната Andreea ще взриви на живо клуб Spacer и своите почитатели с изпълнения на любимите на всички Samba, Love in Brasil, Fiesta и още. Албумът на звездата ще се продава и на място в клуба. Партито стартира в 23.00 часа, 17 февруари (четвъртък), клуб Spacer (в подлеза на НДК), вход: свободен.

Andreea Banica

Румънската топ звезда учи пиано и започва своята музикална кариера още на 4. Чувственият й глас, сините й очи и перфектната й фигура я правят моментално звезда. Тя се появява на кориците на всички родни списания и определено е смятана за една от най-сексапилните румънки в момента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !