Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

"Lord Of The Chefs" стартира през март

отпечатай новината

14.02.2011 11:00 | Видян 3722 пъти

Новото кулинарно състезание по bTV Lord Of The Chefs започва през март. Първата група от кандидат-участници представиха днес готварското си изкуство. Думата Chef идва от френския израз Chef de cuisine, или на български - шефът на кухнята, главният готвач. В наши дни това означава професионалист, който владее приготвянето на всякакви видове ястия. Такива трябва да са и кандидатите за новото кулинарно състезание - "Lord Of The Chefs"!

Някои от кандидатите бяха донесли на кастинга свои ястия, а други трябваше да готвят в професионална кухня. Боряна Павлова от София заложи на традиционната българска кухня.

„Това е шиш-кебап в бутер тесто - от националната кухня. Месо със зеленчуци, запържено и запечено в тава със сос... Вече не практикувам тази професия, но ми е страст”, каза Боряна.

„Тук идват шеф готвачи, идват обикновени хора, които просто четата много, интересуват се в Интернет, експериментират, даже по-голямата част от нещата, които носят да опитаме са плод на авторски труд”, разкри Евгени Димитров – Маестрото, продуцент на шоуто.

Професионално жури от готвачи с изключителен опит, работили в най-големите ресторанти в света и обучавани в най-добрите кулинарни училища ще оценява участниците. Вкусните изненади - от март по bTV .

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !