Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Вечерта NINJA TUNE XX се мести в новооткрития клуб MIXTAPE 5

отпечатай новината

21.02.2011 10:20 | Видян 4172 пъти

Вечерта NINJA TUNE XX се мести в новооткрития клуб MIXTAPE 5

По-малко от десет дни остават до честването на 20-та годишнина от основаването на култовия музикален лейбъл NINJA TUNE в България. По покана на EventEase и ирландското уиски Bushmills на 24-ти февруари (четвъртък) в София ще пристигнат руски и американски “нинджи” от лейбъла -  Dj Vadim, Daedelus и TokiMonsta.

Партито, първоначално замислено да се състой във Военния клуб, ще се проведе в новооткрития клуб MIXTAPE 5, намиращ се в подлеза под Моста на Влюбените, НДК. Това ще позволи на организаторите да предоставят на ценителите на лейбъла, по-продължително музикално изживяване и по-комфортна обстановка за парти. Клубът е с капацитет от 700 човека.

Всички закупени билети ще важат без презаверка!

Партито ще стартира в 20:00 часа с подгряващ сет на български DJ, чието име ще стане известно в началото на следващата седмица. От 21:30 е лайвът на TokiMonsta, след което Daedelus ще излезе на сцената с чудатите си синтезатор и семплери за да представи пред българската публика новия си албум „Bespoke“, който Ninja Tune ще издаде през април.

Емблематичният хип-хоп и фънк ди-джей DJ Vadim ще поведе гостите в нови музикални измерения след 23:30 часа, чак до когато той прецени да спре, а събитието ще приключи със сет на български диджей в ранните часове на 25ти февруари.

Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на  EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др).

Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25 лв.

Възрастово ограничение: 18+

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !