Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мутафова и Любо Нейков в нов сериал на бТВ

отпечатай новината

17.02.2011 16:20 | Видян 4629 пъти

Мутафова и Любо Нейков в нов сериал на бТВ

Лентата “Столичани в повече” - съвместна продукция на bTV и продуцентска компания "Дрийм Тийм", разказва за комични и драматични ситуации от живота на съвременния българин, но обещава да е различна от всичко, което зрителите са виждали в ефир досега.

Сериалът е с жанр комедийна драма или така наречената “драмъди”, в която се разказва за драматичните и не по-малко комични отношения между две големи съседски фамилии в едно софийско предградие. Щастието за едното семейство задължително означава нещастие за другото. Безценна историческа находка провокира мечтите за бързо забогатяване и изостря съревнованието между тях. Интригите, алчността, корупцията, завистта, но също така и смелостта, романтиката и веселието са неизменна част от живота на героите всеки ден. Когато обаче немислимата любов се случи, идва сблъсъкът с разума, честта и семейното щастие и историята тръгва в неочаквана посока.

Като герои в новия сериал ще видим Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Христо Гърбов, Силвия Лулчева, Виолета Марковска, Крьстьо Лафазанов и 12-годишната Мина Маркова.

Филмът се снима с най-съвременна кинокамера, с каквато са заснети холивудските мегапродукции като “Социалната мрежа”, “Ангели и демони”, “Книгата на Илай”.

„Тази пролет bTV ще подари на зрителите уникално и дълго чакано преживяване, а именно - много силен сезон на българските сериали. Вярвам, че новият изключително амбициозен проект „Столичани в повече” ще затвърди доверието на аудиторията към качеството на българската продукция, към таланта на българските актьори и към уменията на българските продуценти да разказват чисто български истории, без да отстъпват на световното кино качество. След броени седмици със „Столичани в повече” отново ще предложим нещо ново на зрителите, а именно - непознат за аудиторията жанр, както и непредсказуем сюжет и неочаквани превъплъщения на някои от най-обичаните български актьори”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на bTV Media Group.

Продуцент от страна на Dream Team Productions е Евтим Милошев. Креативен продуцент е Иван Спасов, а главен сценарист - Емил Марков. Режисьори на сериала са Виктор Божинов и Александър Косев. Оператори са Ненад Бороевич и Антон Огнянов.

В работата по продукцията е ангажиран екип от над 100 души от bTV и Dream Team Productions, а излъчването му ще започне от месец март само по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !