Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кръв зрелище и...Любо Геджев

отпечатай новината

21.02.2011 09:30 | Видян 2796 пъти | Гласували 1

Кръв зрелище и...Любо Геджев

На зверски бой, много кръв и жестоко зрелище станаха свидетели феновете на смесените бойни изкуства у нас. За пореден път клуб Real Pain организира невероятно гладиаторско шоу в Първа зала на НДК в петък вечер. ВИП маси, уиски на корем и здрави тупалки. Само така може да бъде описана гала вечерта Real Pain Challenge: Rising Force.

С най-голямо нетърпение, разбира се, зрителите очакваха завръщането на ринга на Любомир Геджев. Световният шампион по бразилско жиу-житцу не се беше бил от близо година. Това обаче по никакъв начин не го притесни. Изпълнителният директор на Real Pain буквално размаза противника си от Франция Софиан Беншура и го отказа с майсторски ключ след само един рунд на ринга в основния мач от гала вечерта. Геджев надигра противника си с отлични хватки и не остави съмнение кой е по-добрият от двамата бойци, за да прибере наградата си от актуалния шампион в К-1 Алистър Оувърийм. Любо доказа, че дългото отсъствие от битките не се е отразило на самочувствието му и с много добра работа на земята пребори противника си за крайната победа.

След кратка размяна на удари от стойка, Геджев се хвърли в краката на Беншура и го събори на земята, след което започна да прилага хватките от любимото си жиу-житцу. При една от тях той успя да заключи французина и той нямаше друг избор освен да се предаде.

В същото време специалният гост на гала вечерта Реми Боняски за пореден път се изказа много ласкаво за организацията на надпреварата. 35-годишният четирикратен шампион от К-1 доведе един от възпитаниците в школата си по муай-тай за една от срещите, а също така награди един от победителите в другите мачове. При излизането си на сцената Боняски каза няколко думи на българските фенове:

"Вашата страна е страхотна. Вече много пъти идвам тук и всеки път ми харесва все повече и повече. Имате отлични бойци и добра организация. Продължавайте в същия дух", каза Боняски и завърши на чист български: "Обичам България!", с което допълнително въодушеви феновете.

Снимкa: Георги Колев

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !