Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Шони Картър пристига в България за турнира по ММА

отпечатай новината

08.03.2011 15:30 | Видян 3497 пъти

Шони Картър пристига в България за турнира по ММА

Един от най-известните състезатели по смесени бойни изкуства в света – Шони Картър пристигна в неделя за поредния турнир от веригата "Max Fight", организиран от българската федерация по ММА (Mixed Martial Arts). 38-годишният американец е носител на 11 световни титли в различни версии на смесените бойни изкуства и е сред най-популярните лица на този бързо набиращ слава спорт.

В четвъртък, 10-ти март Шони Картър ще се изправи срещу световния и европейски шампион по бойно самбо Румен Димитров. Двубоят ще бъде гвоздеят на гала вечерта, която ще се състои от 19:30 часа в зала "Универсиада". В програмата на турнира са предвидени общо 11 мача, които ще се проведат във формат 3 рунда по 5 минути.

Шони Картър кацна в София, придружен от българката Лилия Христова, която се настани на същия етаж в хотела му. Часове по-късно шампионът изчезна от стаята си и безуспешно беше издирван от домакини и журналисти из цялата сграда. След като охраната провери записите на видеокамерите и не откри атрактивния американец да напуска хотела, остана едно единствено обяснение – Шони вероятно е подслонен при българската си приятелка и с нейна помощ бори умората от часовата разлика между Чикаго и София.
Лилия Христова е била ученичка на Картър, сега и двамата са треньори в световно известен клуб за смесени бойни изкуства в Чикаго. 23-годишната българка мечтае да участва в кинопродукции отвъд океана, явила се е на няколко кастинга и скоро след завръщането си в Чикаго започва първите си снимки. Освен, че умее да се бие, Лили е фотомодел, а притежава и талант на певица. Изглежда, че където и да са по света, нашите момичета напълно потвърждават мнението на премиера Борисов, че Япония може да си има нейните самураи, но българките са по-опасни от тях!

Участник в няколко поредни квалификации за Олимпийски игри, той учи джудо и традиционно японско джиу-джицу в колежа Карсън-Нюман, като още след първия семестър участва в щатското първенство на Тенеси в категория  бял и зелен колан, а след това за кафяв и за черен колан. Печели титлите в първите две и остава на второ място при черните колани. В знак на признание за това постижение, личният му учителят му връчва кафяв колан след финалите. По-късно Картър тренира бокс, карате, борба и кикбокс.
Любопитен епизод в пъстрия му живот е работата в дискотека, в клетка, където всеки посетител можел да се изправи срещу него.

През август 2006 г. Шони Картър е поканен да участва в специално издание на риалити формата “Универсален боец: Завръщането”. Подзаглавието красноречиво показва, че вместо претенденти за титли в свободните боеве, в този брой участват ветерани от ринга, притежатели на титли и колани, които искат да докажат, че все още са в идеална форма. Наградата за победителите в двете категории средна и полутежка са освен 200 хил. долара и шампионски титли, които могат да задържат до ноември 2007 г. След поредица перипетии Шони Картър достига до полуфиналите на телевизионното състезание, където е победен след съдийско решение от Мат Сера. На финала на полутежката категория Сера на свой ред е победен от Крис Лайтъл.

„Мъжете приемат способностите си като естествени, като даденост, а жените работят много упорито за да ги развият. В крайна сметка, получава се така, че жените успяват да се справят с неща, които за повечето мъже изглеждат непостижими. Никому няма да направи впечатление, ако види 100-килограмов мускулест мачо да обръща гигантска автомобилна гума. Но всички онемяват, когато същото направи някоя 50-килограмова блондинка!”, споделя Картър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !