Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Звезда от „Love.net” става звезден репортер

отпечатай новината

15.03.2011 15:20 | Видян 3641 пъти

Звезда от „Love.net” става звезден репортер

Владимир Пенев, една от звездите в продуцирания от Нова ТВ и „Мирамар” филм „Love.net” е новият звезден репортер на „Календар”. Неговите журналистически превъплъщения ще гледаме от 14 до 18 март в централната емисия новини на Нова ТВ.

Популярният български актьор вече има „опит” с работата в медия, тъй като играе главен редактор на списание в „Love.net”, който тръгва по кината от 1 април.

Представления на най-изявените български режисьори са били с участието на Владо Пенев, както и множество игрални и телевизионни продукции, и главни роли в киното -  „Поетът и дяволът”, „Приятелите на Емилия”, „Матриархат”, „Дзифт”. Носител е на две награди „Аскеер”, на „Икар”.

Ето и темите, които Пенев разработи и които ще гледаме всеки делничен ден от 19:00 ч. :

Вторник, 15 март:
Съвременните мъже в САЩ са по-големи романтици от жените. Дали така е и в България и дали мъжете мислят повече за обвързване и брак, а жените стават все по-независими и ценят повече свободата си...

Сряда, 16 март:
Какво става с осиновените бездомни котки и кучета през погледа на инициативата „Вземи ме вкъщи”?

Четвъртък, 17 март:
Как минава денят на хората, които работят на открито? Книгопродавците от „Славейков”, антикварите на „Кристал”, продавачите на закуски и други техни колеги ще кажат как издържат навън при минусови температури и дали по издръжливост могат да се сравнят със студенолюбивите животни в зоопарка...

Петък, 18 март:
Каква е новата инициатива за популяризиране на българския театър? Тя е по идея на директорите на Модерен театър и на театрите в Пловдив, Сливен, Бургас, Враца, Ловеч, Пазарджик и Русе. Целта е да се удължи животът на стойностните представления в страната, като те стават достояние и на столичната публика.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. Първият от тях е излъчен на 18 февруари 2009 г. След това в „Календар” се изявиха редица актьори, музиканти, спортисти, политици, журналисти и тв водещи. Николай Василев е първият действащ министър, станал звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !