Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Едноседмична сватбена програма по TLC в чест на Кралската сватба

отпечатай новината

22.03.2011 16:00 | Видян 3280 пъти

Едноседмична сватбена програма по TLC в чест на Кралската сватба

Discovery Networks анонсираха едноседмична програма по TLC в чест на най-очакваната сватба – тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Ексклузивни предавания на сватбена тематика започват на 24ти април и ще продължат до деня на кралската сватба в петък, 29ти април.

Продуцирани от ITV Studios Америка, програмите по TLC подготвят почвата за този момент на опиянение в британската история, като отразяват интимния поглед между кралските личности чрез екслузивни и архивирани кадри, интервюта със семействата им, близки приятели и страстни любители на кралските особи. Тази силна и интересна седмична програма ще завърши с предаване на живо от Лондон на Кралската сватбена церемония.

"От обявяването на годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън, международният интерес към любовната връзка в кралското семейство расте все повече и повече", заяви Александра Тиганас, програмен директор Югоизточна Европа на каналите от портфолиото на Discovery Networks. "Тяхната предстояща сватба със сигурност ще бъде гледана от безброй зрители и TLC с гордост ще обедини публиката пред малките екрани по целия свят, за да сподели с тях вълнението и приказните моменти около това важно събитие."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !