Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Иван Деянов и Nancy - "Made In BG"

отпечатай новината

28.03.2011 14:30 | Видян 3902 пъти | Гласували 5

Иван Деянов и Nancy -

Чисто новият клубен проект под името Made In BG, скоро ще завладее световните DJ чартове. Няма как да не споменем, че музиката и цялата идея е отново на Иван Деянов, който за пореден път доказва своят прекрасен талант. Този път проекта е с талантливата врачанска певица Нанси, с която Иван се запознава на свое участие там. Същата вечер те импровизират в клуба и хората са страшно изненадани от идеалната работа на двамата артисти, след което се ражда и идеята за този проект.

Стилът на парчето е прогресийв хаус, под невероятните вокали на Илияна Колова, което е истенското име на певицата. Едва на 18 години, тя се е утвърдила като една от най-добрите в своят роден град, като има свое кареоке парти всяка седмица в най-добрият клуб там. Несъмнено този проект ще събере много голям интерес, тъй като в него е заложен голям заряд и емоция, а парчето е направено само за 3 дни.

Младите изпълнители имат идея и да работят за бъдеще заедно и да имат свое собствено парти, което ще се казва "Let Your Soul Feel". Парчето официално ще се издаде през м. Април за доста голям американски лейбъл, чието име Иван пожела да скрие в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !