Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

SeeMe и 20 ди джеи на фест в подлеза на ЖП гара

отпечатай новината

28.04.2008 17:23 | Видян 2088 пъти

SeeMe и 20 ди джеи на фест в подлеза на ЖП гара

South-East European Music Event (SeeMe) ще включва три парти-вечери, които ще се проведат в най-добрите барове и клубове в София, а финалът ще бъде отбелязан с официалното SeeMe парти в Подлеза на Централна жп гара – София на 7 юни (събота).

Официалната парти вечер ще се проведе от 22ч до 7ч и ще представляват музикален коктейл от най-доброто, което може да ви предложи електронната музика, обхващащи 4 сцени с ослепителни декори.
Списъкът с изпълнители включва: Jeff Mills (САЩ), Paul Woolford (Великобритания), Eddie Halliwel (Великобритания), Punx soundcheck (Великобритания), John O’Callaghan (Великобритания), Jesse Voorn (Холандия), Nosia (Холандия), DJ Goodfellas (Холандия), Parham (Швеция), Ясен Петров (България), Jackrock (България), HMSU DJs (България), DJ Steven (България), Baltazar (България), Doncho (България) и много други, които предстои да бъдат обявени.
Drum & Bass Arena (Великобритания) ще имат своя собствена сцена, на която микрофонът ще бъде в ръцете на Aggers, Subterra, Brookes Brothers, Logan D и MC’s Master X и Evil B.
Освен това ще има и специално изпълнение на Pulpalicious, които са френските DMC шампиони. Те ще представят 5 невероятни DJ събития на живо, спонсорирани от Ortofon.
Визуалните ефекти за вечерта ще бъдат осигурени от Virtual Events (Холандия), които са компания за производство на динамични аудиовизуални ефекти, която се занимава основно с дизайн на 3D съдържание и специални техники за прожектиране и презентации.
Ако това не ви е достатъчно, SeeMe включва и конференция, която създава връзки между професионалисти от музикалната индустрия от региона и отваря врати там, където преди не е имало такива. SeeMe включва теоретични и практически семинари, на които ще се коментират най-новите и горещи теми в музикалната индустрия – те ви предоставят възможности да се срещнете с международни бизнес партньори, както и да промотирате своя бизнес пред нова публика.
Конферентният пакет струва само €90 преди 1 май (и €130 след това) и ви осигурява достъп до конференцията, базата данни, изложбената част и зона за контакти, както и достъп до официалното SeeMe парти. Цената на първите 500 билета в продажба ще бъде 24лв., а цената в предварителна продажба – 28 лв. Входът на място ще е на 32 лв., а феновете, желаещи да закупят VIP билети може да го направят на цена от 40лв.
Фестивалната програма за 3-дневното събитие ще бъде обявена скоро на сайта на SeeMe www.seeme-sofia.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !