Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

ИСТИНСКИ ТРИУМФ ЗА НОВИЯ АЛБУМ НА CHRIS BROWN - “F.A.M.E.”

отпечатай новината

01.04.2011 10:00 | Видян 1909 пъти

ИСТИНСКИ ТРИУМФ ЗА НОВИЯ АЛБУМ НА CHRIS BROWN  - “F.A.M.E.”

Четвъртият студиен албум на Крис Браун F.A.M.E. дебютира тази седмица на първо място в чартовете "Billboard 200" и "Top R&B/Hip-Hop Albums Сhart" с общи продажби от над 271 хиляди копия. От албума има вече три сингъла №1, а  F.A.M.E. е първият проект на мулти платинения изпълнител оглавил класацията по продажби на албуми на Билборд "Top 200".  F.A.M.E. се превърна във втория най-бързо продаващ се албум от началото на годината.

Успехът на F.A.M.E. идва след като трета седмица сингълът “Look At Me Now” с участието на Lil Wayne и Busta Rhymes продължава да оглавява класациите "Hot R&B/Hip-Hop Songs" и "Urban Mainstream radio charts" в САЩ.

Певец, танцьор и актьор, Крис Браун е един от най-ярките представители на съвременната ар енд би/хип хоп култура. Композитор и продуцент, той често създава и хитове за други артисти. И както в предишните си проекти, така и във F.A.M.E, голяма част от песните са написани от Крис Браун, а селекцията от гости в записите на албума е повече от звездна: Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa, Timbaland, Ludacris и други. "USA Today" оценява F.A.M.E. като ".. най-силният албум на Крис Браун до този момент в кариерата му".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !