Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Тото Кутуньо: Подготвям специална изненада за концерта си в София

отпечатай новината

06.04.2011 14:21 | Видян 2963 пъти | Гласували 1

Тото Кутуньо: Подготвям специална изненада за концерта си в София

Италианската легенда Тото Кутуньо идва в България, за да изнесе на 10 април от 19ч самостоятелен концерт в първа зала на НДК. Организатор на събитието е музикално-продуцентска компания "Жокер Медиа".

Какъв репертоар сте подготвили за наближаващия концерт в София?

- На предстоящия ми концерт в София ще наблегна на моя хитов репертоар, тъй като публиката много го харесва и очаква. Ще представя както най-популярните си хитове,така и някои нови мои песни.

С какъв музикален екип ще пристигнете в България за концерта си ?
 
- Групата ми е съставена от перфектни музиканти, свирещи на пиано, саксофон, тромбон, китара, барабани - всички те са част от моето шоу. Невероятни хора и професионалисти.Тук искам да подчертая, че музикантите и всички хора, с които работя, са моите най-добри приятели.

Бил сте у нас и преди. Как се чувствате на сцената пред нашата публика?

- Вълнувам се много! Честно казано за мен българската публика е изкючително селективна, слушаща и същевременно сърдечна. Определено е публика, достойна за уважение!

Какво е впечатлението ви за България от вашите предходни визити?

- България е красива страна с много сърдечни хора. Имате прекрасна публика. Знаете ли, хубавото на нашата професия е това, че имаме възможността да пътуваме много, да се срещаме с различни хора и култури. За съжаление обаче, не ни остава време да се запознаем по-подробно с природата и забележителностите на конкретната държава, където се намираме. Но кой знае, някога може и да се завърна там, където съм бил, като турист и да се обогатя и в това отношение.

Какво бихте желали да видите този път?

- Както винаги бих желал да срещна усмивки, добри хора и много приятели.

С какво ще изненадате публиката на този ваш концерт?

- Разбира се, че ще има изненади и то не една! Но позволете ми да не ги  разкривам преди самото събитие.

Каква е тайната за една песен, за да се превърне тя в хит - хубавата музика или силния текст?

- По мои наблюдения и не малкия ми опит в Италия и в чужбина, за мен лидер си остава музиката, следвана от стойностния текст. Езикът на музиката е интернационален.

А кое се ражда първо във вашите песни?

- При мен нещата се получават спонтанно и сякаш едновременно. Например, когато се замисля над някакво преживяване, емоция или конкретно събитие и изведнъж се ражда тя - готовата песен с музика и текст. След което идва по-трудното - да бъде завършена, с всички нейни детайли от “А” до “Я”.

Има ли концерт, за който мечтаете, но все още не сте реализирали?

- Да, бих бил щастлив да направя концерт в помощ на нуждаещи се или на хуманна кауза, свързана с опазване мира по света.

Има ли италиански или световноизвестен артист, за който бихте желал да напишете песен или да реализирате съвместен проект?

- Писал съм песни за едни от най-големите италиански и световни певци, но все още нямам написана такава за Мина - кралицата на италианската популярна музика. Но може и това да се случи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !