Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

ВИП ГОСТИ ГЛЕДАТ ЮБИЛЕЙНО МОДНО РЕВЮ

отпечатай новината

07.04.2011 15:20 | Видян 3449 пъти

ВИП ГОСТИ ГЛЕДАТ ЮБИЛЕЙНО МОДНО РЕВЮ

Над 200 ВИП личности от цяла България ще имат възможността в съботната вечер /9 април/ първи да оценят уникалната нова колекция на „Илтокони” - фешън . Една от водещите марки в България ще отпразнува 15 годишен юбилей с пищно ревю в изложбения салон на мол „Галерия Пловдив”.

Ромина Андонова, Мис България 2010, която дебютира като актриса в новия сериал „Столичани в повече” ще дефилира с последните творения на дизайнерката Антония Димитрова. Над 100 тоалета ще демонстрират едни от най-известните ни топмодели начело с Емилия Дренкова, Елизабет Йовчева, Розмари Тишер, Виктория Джумпарова. Публиката ще се наслади и на прекрасната визия и глас на певицата Аксиния.

Още с появата си преди 15 години на модния пазар пловдивската къща „Илтокони” впечатли дамите със своята неповторима, женствена и в същото време непринудена изтънченост. Нейно лице стана топмоделът  Емилия Кушвалиева. Марката предизвика масово пристрастяване в клиентките си, което доведе до откриването на представителни магазини във всички големи градове на страната.

Уникалният дизайн на дрехите е забелязан и от много родни звезди, певици, телевизионни водещи, модели и други популярни личности. Това доказва, че нашето родно производство по нищо не отстъпва на световните марки. Много телевизионни предавания се доверяват на стила ѝ, а повече от една година балетът в „Шоуто на Слави” танцува всяка вечер с тоалети на дизайнерката.

Цели 15 години Антония Димитрова облича хиляди жени без да се афишира в медийното пространство. „За мен е важно момичетата, които носят моите дрехи да се чувстват щастливи, красиви и женствени”, споделя Антония. „Да усещат дрехите си като истинската им кожа и те да им носят успех. Другото не е от значение. Винаги съм искала да създавам мода, а не да бъда популярна личност, защото все пак, хората обличат дрехите ми, а не моето име.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !