Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Черната Златка емигрира в Хонг Конг

отпечатай новината

12.04.2011 12:20 | Видян 3584 пъти

Черната Златка емигрира в Хонг Конг

Мис Плеймейт 2009 – Златка Димитрова призна в студиото на Марк О'Селски в понеделник, че смята да замине да работи и живее за постоянно в чужбина: „Доста съм разочарована от начина на работа в България. У нас си мислят, че моделките биха си легнали с всеки, само и само да започнат някаква мижава работа. При мен няма как да стане това и удрят на камък“.

За пръв път в предаването „На инат“ по Нова ТВ Златка разкри, че в момента финализира преговорите си с компания, която й предлага работа като модел в Хонг Конг и, ако всичко е наред, трябва да започне работа още това лято.

Плеймейтката, която отдавна се стреми към изяви на малкия екран, заяви, че си е тръгнала със скандал от сайтовете на Николай Бареков,  където тя беше репортер и водеше рубрика.

Златка отрече да е имала интимни отношения с него и определи проблемите помежду им като „творчески разногласия“. Моделката обаче намекна, че именно Бареков провалил кариерата й в ТВ7, където тя трябвало да води рубрика в сутрешния блок на Емил Кошлуков през уикенда. Бареков обаче не позволил това да се случи и принудил Кошлуков да се откаже от черната Златка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !