Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Деси Добрева бременна в гетото

отпечатай новината

14.04.2011 11:20 | Видян 6103 пъти

Деси Добрева бременна в гетото

Тези дни Деси Добрева и момчетата от етноджаз групата Romaneno Project заснеха уникална фотосесия и то не къде да е, а в едно от най-колоритните, но и опасни столични гета – това в квартал Захарна фабрика.

Въпреки напредналата си бременност, Деси не показа и капка колебание, а напротив – като истински професионалист издържа докрая на снимките. Появата й заедно с Romaneno Project предизвика истински фурор у местното население, като само за броени минути мълвата за снимките и звездното присъствие събра десетки зяпачи.

Подканени от самата Деси и момчетата, много дечица и техните родители позираха заедно с тях за снимките. Специално за своите нови фенове Romaneno Project засвириха най-известното си парче ”Тадж Махала”, което идеално допълни атмосферата по време на снимките.
 
Като посланик на добра воля от България към ООН Деси Добрева активно се интересува от съдбата на ромите у нас, което доказа и с дружелюбното си отношение към всички, стекли се около импровизирана снимачна площадка.

До няколко месеца Деси ще стане майка на първото си дете, което обаче засега не се отразява на кариерата й – в последно време Деси е по-активна от всякога и бъдещето щастливо събитие само я амбицира да завършва проектите си по-бързо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !