Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Милена възпя пластмасовите гърди

отпечатай новината

20.04.2011 18:00 | Видян 2997 пъти

Милена възпя пластмасовите гърди

Поздрав на всички фолкпевици с песента „Куклата Мици с пластмасовите цици” подари роккралицата Милена в зала 1 на НДК, където бе сред звездите на концерта Rock Battle. Всъщност на сцената на препълнената зала се събраха Кирил Маричков от „Щурците” и „Сигнал” най-вече за да сложат край на конфронтацията на феновете им, които бяха яростни врагове в миналото. Концертът се организира от парти агенция Hot Place и освен рокзвездите бе поканила и струнния квартет на Националната музикална академия.

Милена, издокарана в секси рокличка, бял чорапогащник и кецове, откри концерта и изпълни новата си песен “Fire in my hair”  и старите си хитове, които залата пя с нея, а тя даде възможност на всеки желаещ да се изяви на микрофона. Кирил Маричков вдигна залата на крака с хитовете на „Щурците”, а когато публиката не го пусна да си тръгне от сцената, изпълни още любими парчета.

Черешката на тортата, несъмнено, бяха рок-легендите от ”Сигнал” и най-вече солистът им Данчо Караджов, когото публиката посрещна на крака, скандирайки името му. Пращящ от енергия, Данчо не се спираше и за секунда и освен че пееше и свиреше, успяваше и да изтича до пианото, за да се включи и на клавишите. Мегахитовете на „Сигнал” разтърсиха залата, която не спря да пее любимите си парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !