Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Таткото на Кейт бичи милиони от Kралската сватба

отпечатай новината

29.04.2011 09:00 | Видян 8086 пъти | Гласували 1

Таткото на Кейт бичи милиони от Kралската сватба

Сюблимният момент на модерната ПРИКАЗКА за един принц и една Пепеляшка ще настъпи днес в Уестминстърското абатство в Лондон. Вторият наследник на британската корона ще вземе за жена дъщерята на пилот и стюардеса Катрин Мидълтън. И така тя ще се превърне в принцеса Катрин.
Роден на 21 юни 1982г. от брака на Чарлз и Даяна, принц Уилиам Артър Филип Луис Уиндзър е по-вероятен бъдещ крал от татко си. Русокосият младеж, който управлява хеликоптер на кралските военно-въздушни сили, където работи за заплата около 5000 лева на месец, е сред любимците на британската нация, за разлика от своя баща.

Свитият блондин бе стресиран от медиите като тийнейджър покрай смъртта на майка си. Той предпочиташе да се крие от журналистите и личният му живот беше загадка за публиката по време на обучението в престижния колеж Итън и чак до постъпването му в университета Сейнт Ендрюс. Той призна, че като студент може да се желае много от него. Покрай залягането над уроците, състудентката му Катрин Елизабет Мидълтън помагала на красавеца. И така, от лекция на лекция, двамата станали гаджета.

Когато кралицата научава, че любимият й внук и надежда на монархията да оцелее в 21-и век е на път да стане плячка на жълтата преса, дворецът постига джентълменско споразумение с главните редактори на английските таблоиди, че няма да закачат младата двойка, докато Кейт и Уилиам са студенти. Което и се спазва до дипломирането им през 2005г.

След това обаче двамата заживяват в Лондон и веднага са изложени на медийни атаки. Журналистите бързо надушват адреса на Мидълтън в столицата – малък апартамент, който тя си наема със заплатата на младши закупчик в търговската модна верига Jigsaw. Папараците я пресладват, особено когато любимият й като всеки принц е изпратен на военно обучение.
Родената на 9 януари 1982г. красавица обаче се държи на положение. Тя бързо разбира, че не само няма какво да губи, но само може да спечели от статуса си на гадже на принца. Най-добре това осъзнават майка й Каръл – бивша стюардеса и таткото Майкъл – експилот. Двамата са основали фирма за организиране на партита, която с широкото разпространение на интернет става един от лидерите в търговия с различни шапки, свирки, гирлянди и други аксесоари за тържества. Домът им в Бъкълбъри, Бъркшир става забележителност, а семейната фирма бързо набира чутовните 150 000 клиенти на продуктите си за детски рождени дни.
 
През зимата на 2006г. брюнетката и нейният рус принц са любима мишена на папараците по време на няколкото си ски-ваканции в престижните алпийски курорти. За да опишат по-сензационно илюстрациите на папараците, журналистите започват да спекулират, че двойката скоро ще се сгодява.

На 14 април 2006г. всички са шокирани – Уил и Кейт се разделят

Ударът идва като гръм от ясно небе за репортерите и цялата публика, която очаква кралска сватба. Всички си отдъхват, когато през юни вестниците започват да пророкуват ново събиране. Месец по-късно то е потвърдено от самата Кейт, която явно е пуснала въдицата на пресата.
Кралицата е неприятно изненадана от появата на бившето гадже на внука си на концерт на Уембли в памет на принцеса Даяна. Тя предчуства, че неувереният Уилиам като нищо ще се подлъже от булка като майка си, която владетелката никога не е одобрявала. Елизабет Втора не се успокоява от факта, че между двамата млади има 2 реда. Те все още не са заедно.
През следващите месеци Уил и Кейт рядко се появяват на общи събирания на състуденти. Чак в края на 2007 г. г-ца Мидълтън напуска работата си. Официално съобщава, че ще се труди в семейната фирма – още една рекрлама за набиращия скорост бизнес на родителите й. Всички разбират, че всъщност новата професия на хубавелката е годеница на принца.

Уилиам започва да я води не само на ваканции в чужбина, но дори официално я представя на семейството си при празнични поводи, което не остава незабелязано от пресата.
През ноември 2010г. официално е съобщено, че принцът е предложил годеж на Катрин преди месец, тя е приела и предстои сватба през 2011 г. За ужас на крицата, годежният пръстен е един от любимите на майката на Уилиам – принцеса Даяна.

Така се стига до сватбата на 29 април. Съорганизатор на партито е семейната фирма на Кейт, от което фамилията ще изкара доста добри пари.
Данъкоплатците обаче не се оплакват особено от това, въпреки че предстои специална демонстрация срещу венчавката на площад в центъра на Лондон. Великобритания очаква значителен ръст на туризма и на търговията със сувенири покрай кралската сватба – безспорното светско събитие номер едно в света тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !