Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Принцеса Даяна – втори скелет в кралския гардероб

отпечатай новината

29.04.2011 15:20 | Видян 8650 пъти

Принцеса Даяна – втори скелет в кралския гардероб

Милиони хора по целия свят си задават тези въпроси. Оказва се, че не само в България следствените органи и прокуратурата се бавят с разнищването на показните случаи на смърт на известни личности. Комисията на лорд Стивънс, натоварена със случая на принцеса Даяна, отдавна премина срока, в който отговорите трябваше да бъдат намерени и публикувани.

Тя успя да разпита над 1500 души, които по един или друг начин биха могли да имат отношение към случая. Естествено, няма как истината да не е излязла на бял свят  след толкова свидетелства, но интересното е защо резултатите от препитването не са достояние на публиката. Предполага се, че

материалите по делото са изписани на около 8000 страници

Може би случайно, а може би не, бяха откраднати два лаптопа от офиса на лорда, в които се е съхранявала безценната информация. Чия работа може да е това и дали тайните служби не са замели следите си по този начин?

На всички, които отхвърлят като смешна и маниакална теорията за конспирацията на шпиони, ще припомним мегаскандала от 1993 година, когато

вестниците публикуваха стенограма от подслушването на личните телефони на Чарлз и Даяна

Въпреки настояването лично на тогавашния премиер на Великобритания Джон Мейджър, и този случай беше потулен.
Като маневра за хвърляне на прах в очите на хората лорд Стивънс предложи в чест на осемгодишнината от инцидента тялото на лейди Ди да бъде ексхумирано. Никой обаче не разбра какво се направи по въпроса. Може би всъщност

има един човек, на когото тайната бе изяснена – принц Чарлз,

който е имал 45 минутна среща на 4 очи с лорда.
По-късно се разбра, че агенти на британските служби са посетили моргата, за да огледат трупа. Може би именно това е накарало лорд Стивънс да заяви по телевизията, че разследването се е оказало доста по-тегаво, отколкота сам е очаквал. Той призна, че разходите на неговите хора са надминали равностойността на 6 милиона лева и до края на изясняването на случая най-вероятно щели да се удвоят. Лордът отрече клюките, че изкарва по 12 000 лева на ден, за да не върши нищо съществено.

Любопитно е, че Даяна не е единственият скелет в кралския гардероб.

Неизяснени остават обстоятелствата около смъртта на вуйчото на Елизабет Втора – херцогът на Кент,

загинал през 1942 г. Подозренията са, че неговият частен самолет погрешка е бил улучен от британската противовъздушна отбрана. Също като при Даяна, средството за придвижване изчезва от мястото на инцидента, преди някой да се погрижи за телата на пострадалите. Още едно неприятно съвпадение е, че също както с лаптопите с информацията за трагедията на Ди,

и папките по катастрофата на херцога мистериозно изчезват

от архивите. По времето на смъртта си малкият принц е на възрастта на Даяна при нейния край, а освен това също като нея се радва на широко народно одобрение.
Двата случая с британски аристократи са също толкова неясни, колкото загадъчният завършек на живота на две от големите американски легенди – Джон Кенеди и Мерилин Монро. Затова дори докладът на лорд Стивънс да докаже, че лейди Ди е загинала при един истински, а не нагласен от някого инцидент, кой би повярвал.


1 юли 1961 година – Даяна е родена в аристократичното семейство Спенсър. Баща й е осмият лорд Спенсър и след смъртта му, тя наследява титлата лейди Даяна Спенсър. Има брат и две сестри.
1969 година – Родителите на Даяна се развеждат, което оставя дълбок отпечатък в нейния живот. Заедно със сестрите и брат си остават в дома на лорд Спенсър. Там се запознават с кралското семейство.

1980 година – Даяна се запознава с принц Чарлз и започват да излизат заедно.
Февруари 1981 година – Принц Чарлз предлага брак на Даяна.
29 юли 1981 година – Сватбеният ден на Чарлз и Даяна. Той е на 32 години, а тя само на 20.
21 юни 1982 година – Принцеса Даяна ражда първия си син и бъдещ престоланаследник – принц Уилям Артур Филип Луис.

15 септември 1984 година – Ражда се вторият син на принцесата – Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор. Наричан галено Хари.
1986 година – Появяват се първите пробойни в брака на Чарлз и Даяна. Принцът започва отново да се среща със старата си любов Камила Паркър-Боулз. Даяна развива булимия и прави опит за самоубийство.

1992 година – Британският парламент официално потвърждава слуховете, че принцът и принцесата са разделени и не живеят заедно.

1995 година – Даяна дава интервю пред BBC, в което разказва за нещастния си брак, изневярата на Чарлз, булимията и безразличието на кралското семейство към ситуацията. В отговор кралица Елизабет Втора настоява пред сина си да се разведе с Даяна възможно най-бързо.

юли 1996 година – Чарлз и Даяна оповетяват, че слагат край на брака си.

28 август 1996 година – Даяна олучава развод и се отказва от титлата „кралица на Англия“ за в бъдеще и обръщението „Ваше Височество“. Наяве излиза връзката й с милионера Доди ал Файед.

31 август 1997 година – Даяна и Доди са на почивка в Париж. Пътуват с мерцедеса на Даяна към частна вила край река Сена. Не успяват да стигнат до там. Загиват в катастрофа в парижки тунел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !