Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Големият коцерт на Джо Кокър наближава

отпечатай новината

02.05.2011 17:40 | Видян 2488 пъти

Големият коцерт на Джо Кокър наближава

Всеки, който иска да чуе вечните хитове ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ на живо на 28 май в София, вече може да го направи с 10% отстъпка от цената на билета, благодарение на Eventim. След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!!!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !