Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Цветелина си е в СИБанк

отпечатай новината

29.05.2011 09:00 | Видян 4260 пъти

Цветелина си е в СИБанк

Цветелина Бориславова може да стана НОВАТА притежателка на 49,9% от акциите на Българо-американската кредитна банка. Но тя все още си стои в СИБанк. Официално премиерската половинка няма нищо общо с трезора от края на миналата година, когато продаде на белгийците от КВС и последните си проценти срещу 140 млн. лв. Всъщност обаче кабинетът й е същият, който използваше и като бос на СИБанк.

Редом с табелката на трезора, край вратата на същата сграда виси и плочка с името на нейния приватизационен фонд CSIF. Той държи половината от дела на Цветелина в БАКБ. А другата част е на нейната фондация Credo Bonum, което ще рече в превод от латински Вярвам в доброто.

Прави впечатление, че чисто визуално логата на двете институции – СИБанк и фонда на Цветелина, доста си приличат.

Сградата, която продължава да бъде централа на банката, е собствена на Бориславова. Неслучайно пак там е и нейната галерия, чийто шеф от своя страна пък е шефът на Съвета за електронни медии доц. Георги Лозанов – Папийонката.

Офисът е стратегически важен за Бориславова, понеже точно от отсрещната страна на малката уличка е кабинетът на нейния любимец и протеже Симеон Дянков. Прозорците на вицето се гледат фронтално с тези на банкерката. Това, разбира се, не е случайно. Още повече, като се имат предвид мераците на Монката да стане премиер, очевидно подкрепяни от лансиралата го бивша половинка на Бойко Борисов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !